Funhome

Geplaatst op zondag 28 juli 2019 @ 16:09 , 140 keer bekeken

27 juli 2019  Stadsschouwburg Amsterdam 

 de musical' Funhome 'door Opus One geproduceerd is eigenlijk een autobiografische stripverhaal van Alison Bechdel .

Het verhaal  gaat over de band die ze had met haar vader Bruce . Ze hebben allebei iets gemeen en toch zijn ze anders  .

Ze zijn homo sexueel  haar vader valt op mannen . Zij op meisjes .

Voordat mijn moeder en ik  naar de voorstelling  gingen kijken zijn we bij de inleiding van de regisseur Koen van Dijk  geweest  en dat kan hij goed net of hij gewoon op het podium  staat .

Funhome is de vijfde op rij van de off Broadway musicals die Opus One tot nu toe heeft geproduceerd  en die musicals nog beter willen maken in Nederland .

En omdat mijn moeder en ik fervent theaterbezoekers zijn  en ik ben helemaal gespecialiseerd in Opus One  heb ik iets nieuws om op te pakken om mee aan de slag te gaan hier op deze club .

Verder over  de voorstelling  bijzonder is het decor  dat moet je echt zien als je de voorstelling misschien gaat zien  zo mooi  binnen in de theaterzaal . 

Ik ben helemaal verkocht  op het spel van de acteurs Renee van Wegberg , Ad Knippels  vooral op  de jonge Alison gespeeld door Lotta Pillitu  die we gisteravond hebben gezien  . Zij speelt , zingt en danst  de sterren van de hemel  . 

Het publiek enthousiast , maar  we werden  ineens muis stil toen  de vader van Alison  ongelukkig aan zijn eind kwam .  Dat was toch  wel even schrikken , maar wat een prachtige voorstelling 'Funhome'. 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Belle-Messua starstarstarstar

Fanclub Opus One Kom maar eens kijken of lid worden want deze fanclub is superleuk voor echte theater fans vooral Opus One.